روش های تمیز کردن ظروف مسی
تیر 31, 1398باید ها و نباید های استفاده از ظرف چوبی
تیر 31, 1398از گذشته های دور تا به امروز، بشقاب و ظروف چوبی معمولا استفاده می شده است. چوب و سنگ جزء اولین متریالی است که از ابتدای تاریخ تمدن بشریت از آن برای ساخت ابزار و ظروف استفاده شده است زیرا چوب و سنگ به راحتی و آسانی در دسترس می باشند.
بشقاب، ظرف پذیرایی چوبی جایگزین خوبی برای بشقاب و ظروف پلاستیکی هستند و برای هر نوع مراسمی که شما ممکن است داشته باشید بسیار شیک و زیبا به نظر می رسند، از یک مهمانی معمولی تا یک عروسی و رویداد در فضای باز!
از طرفی دیگر با توجه به آسیب هایی که پلاستیک و مواد نفتی و مصنوعی به طبیعت و زمین وارد کرده است، ظرف چوبی سازگار با محیط زیست می باشد و کمترین اثر را بر روی محیط زیست می گذارد و به راحتی قابل تجزیه می باشد و به طبیعت باز می گردد.
نکات مربوط به شستن ظرف چوبی
توصیه می شود ظرف چوبی را بلافاصله بعد از هر بار استفاده به صورت دستی شست و شو دهید. نباید این گونه ظروف را داخل ماشین ظرفشویی قرار داد و یا آن ها در سینک رها کرد. گرمای فوق العاده بالای داخل ماشین ظرفشویی و در معرض آب بودن برای مدت زمان طولانی باعث تورم چوب بامبو و ایجاد شکاف هایی روی سطح آن می شود. برای شست و شوی این ظروف چوبی بامبو ابتدا لکه ها و تکه های غذای باقی مانده روی آن ها را جدا نموده و سپس با استفاده از آب گرم، مایع ظرفشویی ملایم و یک اسپنج یا برس نرم آن را شست و شو دهید. تا جایی که امکان دارد از مایع ظرفشویی و ابزار خشن و زمخت دوری نمایید. در پایان ظرف را آب کشیده و با استفاده از یک پارچه نرم آن را خشک نمایید. برای حفظ کیفیت ظرف چوبی بهتر است آن را در محیطی باز قرار دهید تا هوای موجود رطوبت باقی مانده را از آن خارج نماید.