صنايع دستی در دکوراسيون
مرداد 8, 1398
فنگ شويی چيست؟
مرداد 8, 1398
صنايع دستی در دکوراسيون
مرداد 8, 1398
فنگ شويی چيست؟
مرداد 8, 1398
نمایش همه

طراح داخلی آپارتمان خود باشيم

امروزه با افزایش روز افزون تنش ھای روانی ناشی از قوطه ور شدن در محيط ھای اجتماعی و صنعتی نياز به فضایی آرام و دلنشين بيش از پيش احساس می شود ، به ھمين دليل توجه به زیبایی محلی که در آن زندگی می کنيم بسيار قابل اھميت است . متاسفانه در کشور ما کمتر توجھی به طراحی داخل بنا ميشود و طراحی داخلی به رستورانھا و مرکز تجاری خلاصه می شود . شاید یکی از دلایل مھم آن با بودن ھزینه طراحی به وسيله فرد متخصص است .من در اینجا به نکاتی ساده در مورد طراحی داخلی کل آپارتمان اشاره ميکنم تا شما نيز بتوانيد بدون استفاده از تخصص فردی تا حدودی به طراحی فضای آپارتمانی خود بپردازید.
● فضای ورودی ساختمان جزء فضاھایی می باشد که در طراحی آن کمتر توجه می شود و معمولا به عنوان جا کفشی از آن استفاده می شود ، در صورتی که اولين فضایی که پيام دعوت را به مخاطب ارسال مينماید ورودی است . و ميبایست این پيام را با بکار گيری عناصر بصری مناسب تقویت کرد . جھت تحقق بخشيدن به این ھدف ميتوان از کمد ھای جا لباسی ھمراه با بوفه استفاده کرد . توجه کنيد که ابعاد عرضی کمد زیاد نباشد زیرا فضا را خرد و حقير می نماید. استفاده از یک آینه سر تا پا نيز این فضا را کامل تر می کند.
● نشيمن و پذیرایی بعد از ورودی به فضای نشيمن و پذیرایی می رسيم . عناصری که در مسير ورود به نشيمن یا پذیرایی قرار می گيرند ميبایست به نحوی چيده شوند که فرد را به طرف محل مبلمان ھدایت و ھمراھی نمایند. و تا حد امکان باعث دور زدن و یا چرخيدن مھمان نشوند. پيش بينی شومينه در فضای نشيمن نحوه چيدمان مبل ھا را آسان تر می نماید، در این حالت امکان قرار دادن مبل ھا بصورت متقارن در دو طرف شومينه فراھم ميشود. نحوه قرارگيری مبلمان پذیرایی بھتر است بصورت دوار یا مستطيلی باشد و در صورت قرار دادن یک آباژور در زاویه بين مبلھا می توان بر ابھت فضا افزود. دقت کنيد آباژور را از نوع بلند پایه انتخاب نمایيد .( به جای آباژور می توانيد از گياھان بنجامين استفاده کنيد).
● نھار خوری فضای نھار خوری معمولا در کنار پذیرایی قرار می گيرد و نياز به ميز نھار خوری ، کمد یا قفسه ای برای نگھداری ظروف و نور پردازی مناسب دارد . دقت کنيد که ميز را نسبت به ابعاد فضا انتخاب نمایيد ، معمولا تا دو برابر اعضای خانواده کافی است.
● اتاق خواب اتاق خواب معمولا جھت استراحت مورد استفاده قرار ميگيرد و ميبایست تمام توان را برای ایجاد آرامش در آن بکار گرفت . در اتاق خواب بھتر است از رنگھای سرد استفاده شود ( مانند رنگ مایه ھای سبز و آبی ) زیرا رنگ ھای سرد آرامش بخش ھستند. دقت نمایيد تخت را در زیر پنجره و یا روبروی در ورودی اتاق قرار ندھيد. زیرا ھنگام باز بودن درب اتاق فردی که بر روی تخت داز کشيده کاملا قابل دید است.
● اتاق خواب فرزندان برخلاف پدر و مادر فرزندان علاوه بر استراحت در اتاق خواب استفاده ھای دیگری نيز از آن می برند و نحوه طراحی بستگی به جنسيت ( دختر یا پسر ) ، رشته تحصيلی ، سن و … دارد و نسبت به نياز آنھا طراحی صورت می پذیرد.
● اتاق کودک در طراحی اتاق کودک ميبایست از رنگ ھای شاد و مورد علاقه کودکان استفاده کرد .معمو” کودکان به رنگھای قرمز ، زرد ، سبز و آبی علاقه زیادی دارند. در اتاق کودک می بایست فضا را به بخشھای کوچکتری تقسيم کرد، مانند فضایی برای استراحت ، پخش کردن اسباب بازی ھا و بازی کردن ، ميزی که بتوانند بر روی آن نقاشی کنند ، قفسه برای نگھداری اسباب بازیھا و… بر روی دیوار اتاق کودک ميبایست سطحی برای چسباندن نقاشی ھا پيش بينی شود . دقت کنيد که حتما” کف اتاق را با موکت یا سایر پوشش دھنده ھای مشابه بپوشانيد ، زیرا کودکان علاقه زیادی به بازی کردن در کف اتاق دارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *